Campbell Armstrong - Rzeźnik

kryminał, sensacja, thriller

Awatar użytkownika
Blitzer
Reputacja: 682

Post autor: Blitzer » 05 kwie 2024, 19:46

Obrazek

Info:

Wielkość: 5.xx MB
Gatunek: kryminał, sensacja, thriller
Rodzaj Kompresji: RAR
Zawartość: Pdf.Epub.Azw3.Mobi
Wersja Językowa: [PL]
Dane naprawcze: %
Rok wydania: 2010

Opis:
Spoiler
Show

Lou Perlman, sierżant policji w Glasgow, przebywa na urlopie zdrowotnym. Jak sam wyznaje: "Co należy rozumieć, że chcą mnie wykopać. Przecież już od dawna słynę z tego, że... mówię to, co myślę". I dodaje: "Nie wolno mi przekroczyć progu komendy, nawet gdybym był w pobliżu i strasznie zachciałoby mi się sikać...".

A wszystko to, akurat gdy sporo się dzieje w światku przestępczym Glasgow. Bo Reuben Chuck to nowy człowiek, który zdobywa władzę i wspina się na sam szczyt mafijnej hierarchii. A Perlman od dawna chciał go przymknąć...

I teraz na własną rękę spróbuje zdobyć przeciw niemu mocne dowody. Zwłaszcza gdy makabryczne odkrycie w postaci torebki z obciętą dłonią w domu Lou zaskakująco powiąże go z podobnymi wypadkami w ostatnim czasie.

Do tego jeszcze Lou nie może pozbierać się po wyjeździe Miriam, z którą łączyło go wiele – ale chyba tylko w jego wyobraźni, sądząc po kartkach, jakie otrzymuje z różnych zakątków świata...

A gdy dojdzie sprawa zniknięcia syna Betty McLatchie – sprzątaczki w jego wyjątkowo zapuszczonym domu – na barki Perlamana spadnie naprawdę dużo kłopotów.

[Wydawnictwo C&T, 2010]
Download:

Kod: Zaznacz cały

https://katfile.com/910q3va5ky8q

Dostępny tylko w weekendy, oraz dni wolne ;)
[Zarejestruj się na ffile.net]
[Zarejestruj się na freedl.ink]

ODPOWIEDZ