Format: pdf, epub, mobi
Rozmiar: 16 mb
Wersja Językowa: PL
Data wydania: 2018
Archiwum: 7zip (bez kompresji)
Jak wygląda prawdziwe życie za kuchennymi drzwiami? Co ukrywają przed nami restauratorzy? Do tej pory wiedziała o tym jedynie garstka wtajemniczonych, ale już czas, by odkryła to cała Polska.
W dobie niezliczonych programów kulinarnych, charyzmatycznych szefów kuchni, niegasnącej mody na gotowanie i celebrowanie posiłków każdy bywalec restauracji i wielbiciel dobrej kuchni chciałby zadać pewne pytania, ale nie ma ku temu okazji. Co łączy gastronomię z mafią? Jak uczy się przyszłych kucharzy? Dlaczego praktykantów wysyła się po korzeń Adama? Jak oszukuje się niedoświadczonego klienta przy zamawianiu ryby? Kim jest prawdziwy szef kuchni? Czy prowadzenie restauracji jest opłacalne? Jak rozpoznać, czy jedzenie było mrożone? Dlaczego między kuchnią a obsługą toczy się wojna?
Gastrobanda to pierwsza polska książka, której autorzy rozprawiają się z kuchennymi mitami.
Nowe linki: 24.04.2024
Kod: Zaznacz cały
https://twojplik.pl/view/ERJHB4-5FGMYU-COZ2DS-0T1A3N/
https://katfile.com/y8v4xl8ujxst
https://tbit.to/gzfmoqk0wnit.html
https://fikper.com/A3esMW6hCd/
https://nitroflare.com/view/D5D34A29D4ACF0E/
https://www.uploadbank.com/hbpoj8h22vzq