Cezary Kucharski - Agent. Moja prawda o Lewym, pieniądzach i manipulacji [2026]

literatura faktu

Awatar użytkownika
pip9
Reputacja: 4465

Cezary Kucharski - Agent. Moja prawda o Lewym, pieniądzach i manipulacji [2026]

Post autor: pip9 » 01 sie 2026, 1:58

Obrazek
Myślisz, że wiesz wszystko o wielkim futbolu? Myślisz, że znasz Roberta Lewandowskiego? Jesteś w błędzie.
Cezary Kucharski, człowiek, który przeprowadził „Lewego” z pruszkowskiej murawy na sam szczyt Bayernu Monachium i Realu Madryt, przerywa milczenie. To nie jest kolejna ugrzeczniona biografia sportowa. To brutalna, do bólu szczera spowiedź architekta największego sukcesu w historii polskiego sportu, który dziś nie boi się palić mostów.
W tej książce nie ma zasad „fair play”. Jest tylko twarda gra o miliony.
Kucharski odsłania kulisy, o których inni boją się nawet szeptać:
Negocjacje na szczycie: Jak naprawdę wyglądały rozmowy z Realem Madryt i dlaczego „do czterech razy sztuka” nie wystarczyło?
Mroczna strona szatni: Hazard, piękne kobiety, gigantyczne kompleksy i absurdalne zachcianki gwiazd, które zarabiają więcej, niż są w stanie wydać.
Brudna gra: Kto w świecie transferów „lubi dać w łapę”, jak manipuluje się mediami i kiedy menedżer musi stać się bezwzględnym graczem.
Koniec mitu: Cała prawda o konflikcie, który wstrząsnął polskimi mediami. Dlaczego współpraca z Robertem Lewandowskim zakończyła się w sądzie, a nie na wspólnym świętowaniu sukcesów?
To opowieść o świecie, w którym lojalność ma swoją cenę, a wdzięczność jest towarem deficytowym. Kucharski nie gryzie się w język – uderza prosto w punkt, bez cenzury.
Format: pdf,epub,mobi,azw3
Wielkość: 10 MB
Kompresja: rar
Rok wydania: 2026
Kategoria: literatura faktu

Kod: Zaznacz cały

https://trbt.cc/r23pah8mcsfs.html

SylwinkaA
Reputacja: -4

Re: Cezary Kucharski - Agent. Moja prawda o Lewym, pieniądzach i manipulacji [2026]

Post autor: SylwinkaA » 04 sie 2026, 21:03

Czytał to ktoś? Jest tam coś konkretnego z dowodami, czy tylko takie bezpieczne ogólniki "z ostrożności procesowej". Coś typu "słyszałem", "niektórzy mówili", "podobno" itp.

samcro
Reputacja: -3

Re: Cezary Kucharski - Agent. Moja prawda o Lewym, pieniądzach i manipulacji [2026]

Post autor: samcro » 05 sie 2026, 5:28

SylwinkaA pisze:
04 sie 2026, 21:03
Czytał to ktoś? Jest tam coś konkretnego z dowodami, czy tylko takie bezpieczne ogólniki "z ostrożności procesowej". Coś typu "słyszałem", "niektórzy mówili", "podobno" itp.

Nie wiem kto się może spodziewać czegokolwiek po kucharskim. Szkoda czasu na czytaniee tych bzdur

ODPOWIEDZ